Haribo rockar!

Köpte en julkalender idag! Från Haribo. Den är jättestor, och luckorna är fyllda med wienergum, kola eller leksaker :) Hur roligt som helst tycker jag. Idag bjöds det på en påse colaflaskor. Mums. Endast 10:- Helt klart prisvärt. Roligare än den traditionella kalendern med en ynka chokladbit per dag ^^

På tal om choklad har jag inte ätit någon mat idag. Började dagen med att äta upp resterna av gårdagens godis tillsammans med en kopp te. Sen blev det fika. Och nu är det ju ingen idé att laga någon seriös mat. Blir mackor senare istället. Rostade med marmelad. Jag har faktiskt ingen som helst rätt att klaga på att mina kläder blir tightare. :) Jag vågar inte ens försöka få på mig Diesel-jeansen för de kommer spricka bara jag tittar på dem. :) Jag skyller på mensen, och på att jag ska sluta äta godis efter nyår (Har ni hört mig säga det förr, eller?).

Mammut ringde och sa att hon hade badat min kanin. Stackars Dick. Gammal som gatan och utsätts för sånt. Kommer ju få en hjärtattack snart. Men han var tydligen i stort behov av ett julbad. Så det var ju snällt av henne då :) Hoppas att han överlever det bara, som sagt. Han har ju överlevt sig själv några gånger nu, egentligen.

Kollade på IKEAs hemsida och såg att min älskade Soffa to be inte finns kvar! Katastrof. Kommer aldrig hitta en lika skön soffa. Där emot fanns en jävligt ful Klippan-soffa. Jag är ju inte den mest trendriktiga personen i världen... Men finns det folk som vill betala för en sån här soffa? På riktigt?


Jävligt ful Klippan-soffa!



Nu ska jag se Hannibal: Rising



Kommentarer
Postat av: Sandra

Hejsan vart hittar man de dära haribo-kalendrarna och vad kostar dom ? :) har varit nyfiken på en sån jättelänge nu :D

2007-12-03 @ 19:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0