Frossa frossa...

Då var det roliga över för i år då. 364 dagar kvar till nästa julafton. :) Ja jag vet att jag är 21 år gammal. Men jag älskar paket! Både att ge och att få. I år bestod dock klapparna mest av kuvert, men det var mycket välbehövligt med tanke på räkningshögen som ligger där hemma. Usch. Blev ju en vit jul också, om än något halkig då temperaturen steg från -15 till + 1 under dagen. :/ Me vill ha snö och kyla!

I söndags var vi förresten på julmarknad i Sälen. Ganska mysigt, men tyvärr stod vi dumt placerade så det blev inte speciellt mycket sålt för någon av oss. Det gör iofs inget. Mer knäck över till mig! :D Som om att jag inte har ätit tillräckligt med onyttigheter nu :P And more to come...

Idag blir det ingen utgång för min del. Jag slopar det. Jag är inte riktigt taggad för en kväll ute i hålan där ungefär ingen är min vän. Eller jo, en skulle ju ha varit det i så fall. Underbara K. Hon är ju den viktigaste, men jag skippar i alla fall. Istället rymmer jag i väg till Mora för att gå på bio med syster och papps. Arn är det som står på schemat. Min vision var att hinna läsa böckerna innan, men jag har hunnit 50 sidor ur första boken och bion börjar om 2 timmar. Rätt kört va? :)

Nej... Det står fortfarande sex oöppnade chokladkartonger på köksbänken. Så kan vi ju bara inte ha det. Måste ju grunda lite innan bio-poppcornen!

Ajöken!

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Jag älskar också paket ;P hahaha. O jag har ätit mat till dess förbannelse! Jag behöver nog inte äta mer alls känns det som ;P

2007-12-25 @ 18:31:10
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: majgun

Pyss =)

2007-12-25 @ 18:40:11
URL: http://majgun.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0