Skolstartsångest.

Nu när nästan alla andra har börjat skolan känns Skolan helt plötsligt så nära. Jag är galet nervös, och nästan varje dag kommer jag på nya skräcksenarion, antingen om klasskompisarna eller lärarna :) Jag kanske inte borde ha så livlig fantasi, men jag kan liksom inte hjälpa det :) Det bara går av sig själv. Går inte att stoppa. Tänk om lärarna tar mått på en varje vecka för att se så att man inte åt den där extra jävligt onyttiga kakan, eller tänk om det sitter 29 Anna Skipper-kopior och stirrar på mig när jag går in i Aulan. Ja... Det var ett litet smakprov det. Jag har fler vilda fantasier på gång...

Nu blir det dock frukost, och sen träning. Jag undrar om jag har fått sån plötslig träningsmani för att jag ska börja Skolan, eller för att jag registrerade mig på Piggelino? :) Något har hänt i alla fall. Men det är väl bara positivt. Kroppen tackar hjärnan, för en gångs skull :)

Det var ju för väl att det inte var någon Hamnfestival. Jag blev jäkligt orolig där ett tag. Men jag läser bara Aftonbladet, Expressen och Mora Tidning. Så jag är (o)lyckligt ovetande om vad som händer i Karlstad. Vad som händer hemmahemma har jag dock full koll på. :)

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag tror inte de kör med måttband... för det var inte balettakademien du kommit in på va? ;)

2007-08-27 @ 19:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0