*bööööööhhhhrp*

Varit i Karlskoga och skvallrat, ätit och socialiserat med Madde och Kristina. Fast vi är ju sjukt ouppdaterade, så... Vi skvallrade mest om gammalt skvaller. Återvinning kallas det :) Åt världens godaste plankstek, så nu är jag übermätt! Men.. Jag röstade ju för efterätt.  Ingen annan dock, och jag kunde ju inte äta efterrätt själv. Går inte. Kan inte sitta där själv och glufsa :) Godismagen fortfarande tom alltså. Matmagen proppis. Sikken tur att jag har julgodis i kylen! :)

Försökte kolla möjligheter att ta sig hem till jul. Kommer hem så jävla sent den 23e :( Men har fan i mig inte råd att tacka nej till jobb den 22a heller. GAH! Om jag hade pengar *tra la la la la la la la la la laaa* Om någon ska förbi Karlstad och vidare mot Älvdalen kvällen den 22a december, så glöm för fan inte att plocka upp mig! Det verkar ju bo så mycket Älvdalingar här så det är skrämmande. Kan inte någon liksom ta med mig. Gick ett tgå klockan 19.00 på kvällen den 22a. Då skulle jag vara i Mora 8.23 den 23e. Yiihaa! Hade varit ett alternativ om jag inte hade slutat jobb 18.45. Kan bli tajt.

Vad bli're imorgon då tro? Sova länge hoppas jag. Vore väldigt skönt. Den här vinterkoman är ju helt hopplös. Har inte varit pigg de senaste två månaderna tror jag :) Hopplöst.

Godis godis godis!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas du kommer hem i tid... den resa mellan 19-8 typ verkar ju inte helt kul... kram vi ses på tisdag!!!

2009-12-13 @ 08:35:26
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0