And then? And then? And then?

Som den känner jag mig. Beställningsstolpen i "Dude, where's my car?". Men det är ju som tur var valfritt för Er att läsa, och detta är ju min blogg. Där jag tjatar hur mycket jag vill :) Ni som bara vill ta en beställningsstolpe och trycka den i halsen på mig kan återkomma kvällen den 5 december. Då är nämligen allt det här över. Då hägrar uppmasseringen istället (Anna, jag kommer att ringa dig. Be sure:) ) Men den känns som en fis i världsrymden just nu. Så den går som den går. Äwa är lite mer ödmjuk än Herr Galen :) Herr Galen ser btw ut som Paolo Roberto. Typ enäggstvilling-lik. Bara det säger en hel del.

Jag fick i alla fall panik förut. Kollade på Friskis hemsida om det fortfarande fanns platser kvar på aerobicen, och kastade mig på bussen. Nu sitter jag här med ett näst intill plagierat block. Men hallå... Det finns ju tydligen inte så många rörelser att välja på. Samma rörelser i alla pass i olika kombinationer. Jag gjorde min egen grej av det. (Det kan de ju får tro i alla fall). Nu har jag i alla fall mina block. Nu är jag mer nervös ölver styrkan faktiskt. Det visade sig idag att alla mina muskler också har tagit julledigt. Jag orkade ingenting. Så här klen har jag inte varit sen jag köpte gymkortet. Känns gött att stå framför 30 pers och visa övningar då :P Men men... Får väl käka gröt och köra någon form av hemma-boot camp tills dess :) Jag funderar på att stryka plankan i alla fall. Eller köra lightvarianten. Konditionen löser sig alltid. Det som känns värst är om man får sista passet på sista dagen. Då hjälper det nog inte hur vältränad man är. Vilket påminner mig om att mammsen måste skicka sina blöjspinningbyxor. Man får så jääävla ont i röven av de cyklarna. Och det blir i värsta fall 6 spinningpass. Kommer inte att ha några sittben kvar.

Nu har jag ömkat klart. Nu ska jag motionera dammråttorna och baka scones. Imorgon ska vi köpa en mushane förresten, och börja producera lite pinkis igen. Min klasskompis frågade till och med helt seriöst om vi brukade äta dem själva också? Hon måste verkligen tro det värsta om mig ^^

"Vad ska vi äta idag älskling? Pinkis med makaroner och ketchup?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0