Love my carbs!

Idag, som så många andra dagar, blev det BK. Cheeseburgermeny såklart. Men de missade en yttepytteliten detalj. Mina förbannade strips! Men... Jag fick två dippsåser. Vad skulle jag doppa i dem? Cheeseburgaren? Don't think so! Och Älsket ville inte ens åka ett ärevarv och kräva mina betalda bortglömda strips! Men jag är inte bitter. Kul att en av oss blev mätt, och fick vad den beställde i alla fall. Pik pik pik pik.

Jag vill bara påpeka att jag har pikat för detta hela kvällen. Inga strips = bitter flickvän. Och långsint är jag... Jajamen. Här kommer man inte undan så värst enkelt. Nej nej. Blev så klart erbjuden halva Älskets strips. Men NEJ! Jag ville ha mina egna strips! Många strips. Dränkta i beasås! Men nej... En cheeseburgare och avslagen cola. Nam-nam.

Nu ska jag sluta vara en sån klimakteriekossa och gå och lägga mig. Tvätta imorgon i ottan. Sovmorgnar är för amatörer. Jaha'rå :) Planen var att gymma innan jobbet imorgon, men kan bli stressigt attgymma och tvätta samtidigt. Fårbli på lördag efter jobbet. Hoppas att muskelbergen är hemma och är bakfulla då. Av för mycket Gainomax eller nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0