Träningsvärk i... Massagemuskeln?

Vet ni... Jag tror att receptionisterna riktigt njuter av att boka in riktigt stora håriga män sist på dagen. För det är nämligen vad man är som mest sugen på efter att ha masserat i 7 timmar redan. Då vill man ha en riktig utmaning, så att man äntligen får anstränga sig lite... Trött som ett troll när jag åkte hem. Ont överallt :) Men det är ju roligt, så det är det värt. Nu är jag ledig tills på måndag. Då jobbar jag i Tällberg igen. Här är det ett evigt rännande fram och tillbaka. Och det bli r mycket spännande att åka genom Rättvik två gånger per dag i Classic car week-trafiken. Yeah! :)

Imorgon ska jag äntligen till optikern! Åhh det ska bli helt underbart att se något igen. När man får kisa fast man har göasögon så är det nog dags att pallra sig iväg. Fast jag är lite nervös. Det känns lite som att gå till tandläkaren :) Ska tvinga med mig Anna och välja bågar. För sånt förstår jag mig inte på. Men jag ska nog göra mig av med mina gamla i alla fall ;)

Inte sånna....      ..och inte sånna...
.
 Sånna tycker Anna... Men jag tycker de är underliga... :)

Nä hörrni... Frukost nu. Och sen ska jag nog pallra mig iväg för lite riktig träningsvärk. Pass eller gym. Pass eller gym. Hmm.

Ida: Jag kan fortfarande köpa produkter! Säg bara till :)

Kommentarer
Postat av: lys

men..jhag vill också beställa??

2009-07-24 @ 10:22:52
URL: http://njam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0