Sol!

Jag såg den! Preciiis när jag satte mig i bilen och skulle åka till Tällberg så kom den fram. Solen! Jag har faktiskt hunnit sakna den lite. Det var skönt med regn... Men allting är bäst i lagom dos. Och jag kallar inte det här för lagom dos... Får ju snart bygga om Pärlan till båt :) I alla fall... Solen försvann preciiis när jag hade gjort klart kassan och skulle åka hem igen. Störande. Sen hällregnade det hela vägen hem, och har väl gjort det sen dess :/

Hur som helst så ska jag ju jobba imorgon också (Får snart skaffa en övernattningsplats i Rättvik tror jag), så det gör väl inget om det regnar då också. Men sen är jag ledig (läs: arbetslös) i två veckor... Så då kan det ju vara lite sol. Och max 25 grader. Så man slipper dö av värmeslag :) Aaah det tycker jag. Hör du det, vädergubben? Gubben Höst eller vad du nu heter.

Nej, men vem ska följa mig på Harry Potter då? Det är väl lönlöst att ens tänka tanken att ta sig in på en premiärvisning nu. Men jag ska se den, om jag så ska gå själv. Med en chokladkaka är man aldrig ensam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0