Helg! Sova! Ledig!

Ahh underbara helg! Älsk hade någon plan på att gå upp i hyfsad tid. Men icke. Jag låg kvar till 11, och han näsan lika länge. Så underbart skönt. Synd att det snart är måndag igen. Har redan måndags-ångest. Riktigt illa. Gott tecken? I think not.

Igår blev det 16742 steg. En positiv sak med praktiken i alla fall.... Börjar dock bli lite tråkigt att gå den där vägen nu. Fram och tillbaka. Men det är ju motion. Typ motion i alla fall. Det är ju inte direkt träning. Jaja. Det kommer det med. Någon gång. I en rik månad. Då ska jag köpa träningskort. Lovar. 

Eftersom sötgrannen äntligen fick komma hem från Sjukan igår, så tillbringades kvällen hos henne framför Let's Dance. Åhhh vad jag tycker att Kitty kan åka ut. Det är såå pinsamt när hon bara ska ge timslånga försvarstal så fort hon får kritik för något. Hon och Carl-Jan. Bye bye.

Tacos idag. Och Körslaget
gissar jag. Stackars Älsket har minsann inget att säga till om. Han zappar i reklampauserna så man blir åksjuk. Det får räcka. Mmm... En ny soffa... Keep on dreaming...

Idag slog det mig igen. Jag tar snart examen. Hujeda mig!

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

JA hon skrev det i min blogg :D HUr kul som helst, hihi :D

2009-01-17 @ 18:13:50
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0