Mobbat :)

Jag hejjade faktiskt på Nordman. Klart bäst. Thank god att inte Suzzie Tapper gick vidare. Trots att det var 5 mot mig där i soffan. Power to Marie. Det ryktas att jag var lite bitter över att Sibel gick vidare, och att E-type och company fick stryk av henne. Hon ser kissnödig ut och hon skriker.

Efter Melodifestivalen skulle vi även spela det fantastiska spelet "Melodifestivalen".
Jag suger på allt sånt. Jag verkar ha haft annat för mig i mitt liv. Till skillnad från vissa andra. Inga namn nämnda :P Men så är lät det "Men Sofie... Om du och Marie byter plats så tar väl jag henne i mitt lag då". Ni hör ju... Schyssta kompisar :P De lottar inte bort mig i alla fall. Det är så pass snälla att de kan offra sig. Mahahahaha.

Ajja... Jag blir ju fortfarande inbjuden hos en del av de gamla vännerna i alla fall ^^ Inte dåligt det. Så lite måste de ju gilla mig :) Det måste vara min charm. Och min utstrålning. Den går inte av för hackor alltså. Det finns bara en av mig. Vad jag vet. Tänk så härligt bitter världen skulle vara om det fanns fler ;) Någon som lär vara bittrare än mig är Carola. Moa ha ha ha! In your face.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0