'Amen, jisses vilket pucko jag är!

Så klaaaart hade de skickat med huvudstödet. Hur kunde jag tro något annat. Bara för att armstöden kom i ett paket för sig behvöer ju itne huvudstödet göra det så klart. Dumt tänkt av mig. Huvudstödet satt under bänken under benen. Att jag inte tänkte på att kolla där! Jag måste vara född igår :) Ja... Nu är det bara oljor som fattas i alla fall. Skönt.

Tränade idag. Ah mah gadd vad ont jag har överallt sen igår. Och det är inte bättre efter en timmes medel/styrka. Galet ont. Och jag ska på hockey imorgon. Ståplats. Det blir ju en upplevelse :) Tur att man kan sitta i pauserna. Alternativt köpa godis *mihihihihih*

Min papps ska ge mig en telefon bara sådär ryktas det. Snällt tycker jag :) Om det stämmer alltså. Vilket jag hoppas att det gör. Min K500i har tilloch med slutat sjunga på sista refrängen :) Den vill till teknikkyrkogården.

Man måste förresten älska Nöjesbutiken nere på stan. De har Pingivn i lösvikt! Hur bra är inte det? Typ bäst. Nu behvöer jag inte åka Ålandsbåt bara för att få Pingviner :) Smaskismask!

Nu: Idol och goooodis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0