Heeelg!

Äntligen är långhelgen här! Woohoo! Underbart. Veckan hae gått ganska snabbt ändå. Men alltid skönt med ledighet ju. Mycket plugg att göra då. Vad sägs som alla ben i hela kroppen + bålens muskler + leder och ligmanet på latin? Inget man lär sig på en pisskvart. Och jag borde dessvärre redan kunna det. Om nu kunden bryr sig om ifall man masserar quadriceps femoris eller främre lårmuskeln? Troligen inte. Men det kan väl vara nyttigt kanske.

Imorgon blir det ju ingen Idol heller. För det har jag lagt på hyllan. (Vi får väl se hur det går med det.) Tvättning blirdet klockan 7 i alla fall, och sen shopping på stan. Börja med julklapparna. Har beställt 1 och ska beställa 4 stycken till på onsdag. Julkänslan börjar infinna sig nu. Where's the god damn lussecats? Bara det som fattas nu. Och snön så klart... Den kom, och försvann lika snabbt igen. Men man kan ju inte få allt. Får hoppas det hinner bli lite snö hemma tills man åker hem. Så är livet frid och fröjd igen.

Annars har Anna fått äran att vara den första i vänskapskretsen att få en massage, utanför läxan. Nu är det liksom i princip safe. Nu borde inga missöden inträffa. :) Fick en väldigt kreativ tanke i duschen. Typ träningscenter + spa skulle man öppnat. Typ ett mini-Selma alltså. Men ryktet säger att det redan finns lite luddiga planer på det i den här stan. Men det var en fin, men ack så kort, tanke.

Jag är i alla fall hungrig. Min köttfärssås smakade uck. Vet inte vad som gick fel, men gott var det inte >_< Så jag åt några tacochips och drack ett glas mjölk. Hälsan själv. Det är jag det.

Sug och svälj!
Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anna

TACK så väldigt för massagen! Du är jätteduktig! Lite för duktig tror jag för jag har inte alls orkat plugga sen jag kom hem ;) Hoppas att alla andras planer går åt skogen så du kan förverkliga din tanke! :)

2007-11-15 @ 23:51:46
URL: http://pinkcherryblossom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0