Falsksång på värmländska.

Idag kan jag ha hört det mest falsksjungande luciatåget ever. Oftast brukar det ju låta bra när man är en grupp som sjunger. Det hörs liksom inte så mycket om någon sjunger falsk. Men ja... Jag finner inte ord. Alla sjöng alla stämmor på samma gång tror jag. Mycket fint engelsk uttal med värmländsk brytning också. Last christmas a la Smala Sussie, typ. "Läst krissmass aj gäjv ju maj hart"... Men det var i alla fall ett luciatåg. OCH det var vitt på backen. Som grädde på moset bjöd mattanterna på torra smaklösa lussekatter, pepparkakor och kaffe. Kaffet var faktiskt gott, dagen till ära.

Vi hade julklappsbyte idag också. Då fikade vi godare lussekatter, godare pepparkakor och glögg. Myspys. Sen slogs vi hejvilt om julklappar. Jag fick massa toblerone, julskum och en trisslott. Sen fick jag ganska odiskreta lösnaglar från BR Leksaker. Illgröna, lila och rosa och alla möjliga färger. De gav jag bort och fick julskummet istället. BRA byte :) Mysigt hade vi i alla fall. Roligaste anatomilektionen hittills :P Dessutom gav snälla L oss ledigt imorgon för att vi har jobbat så flitigt i 2 dagar nu. Tss :)

Mhm... Imorgon ska jag till gymmet för första gången på 1½ månad. På lördag kommer jag förmodligen vara hyfsat handikappad. :) Nu ska jag äta mig mätt på toblerone.

Ajöken.

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha men lussekatter är inte ett dugg gott och inte pepparkakor heller :) Men must är bra och ledigt är ännu bättre! Tänkte att vi kanske kan styra upp en liten spelkväll eller liknande innan vi drar hem för julfirande, om vi hinner... Skulle va najs tycker jag :)

2007-12-13 @ 18:53:34
URL: http://pinkcherryblossom.blogg.se
Postat av: Sofia

Haha jag är glad att jag fick krafter att städa här hemma... blev tyvärr inte nån energi kvar till din lägenhet... sorry! =)Jasså vi har samma sängsmak... låter bra det!

2007-12-13 @ 21:21:55
URL: http://liandri.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0